luftkanot, uppblåsbar kajak, uppblåsbar kanot, uppblåsbar sup

Vi Är Bäst På Uppblåsbar Kajak

* Från de ledande märkena
* Minst 2 års garanti

Slider

Uppblåsbar kanot

Populära produkter

Varför Välja Luftkanot?

Vare sig du är på jakt efter en uppblåsbar kajak, kanot eller SUP bräda finns det många anledningar att välja Luftkanot. Vårt mål är att erbjuda produkter som du kan ha maximalt roligt ute på vattnet till vettiga priser. Det är viktigt för oss att våra produkter är av högsta kvalitet – därför erbjuder vi antingen 1, 2 eller 3-års garanti på alla våra produkter. 

Vi erbjuder luftkajaker, kanoter och SUP för olika användningsområden och behov. Vare sig du är ute efter något prisvänligt för att ta ut på vattnet och ha skoj i ibland, eller något för den avancerade paddlaren som gör det möjligt att ta din paddling till nästa nivå – vi har något för dig!

Om du inte riktigt vet vad du är ute efter eller behöver en rekommendation från någon av våra experter, skicka oss ett mejl. Vi finns här för att hjälpa dig till maximalt skoj ute på vattnet!

Nu har jag hämtat min andra kanot, väldigt nöjd, snabb leverans och framförallt ett trevligt bemötande.

Liza P

Sea Eagle 370 Pro

Jag har nu hämtat ut kajaken och jag är så nöjd. Lätt att montera upp o bra instruktionsfilmer på youtube.

Karin E

Sea Eagle 393 RL Pro

Det gick ju väldigt snabbt och smidigt. Tyvärr har vi ju så otroligt mycket snö här uppe så det dröjer nog ett tag innan jag kan blåsa upp den och testa. Men det jag har sett och känt på den så verkar det vara bra kvalitet och stadigt material. Tack ännu en gång för jättebra service.

Anna D

Sea Eagle 370 Pro

Trevligt bemötande och framförallt snabba svar på mejl vid frågor. Jag är mycket nöjd!

Anna F

Sea Eagle 370 Pro

Vi Hjälper Dig Att Välja Rätt

Vi vet att det kan vara svårt att hitta rätt produkt för just dig och dina behov, speciellt med det enorma utbudet av uppblåsbart på marknaden. Bara genom att ha hittat hit har du kommit en bra bit på vägen. Grattis! Nu gäller det bara att hitta den perfekta produkten för just dig. 

På Luftkanot är vi här för att hjälpa dig i valet så att du kan bli så nöjd som möjligt med den slutliga produkten, det är vårt mål. Genom att svara på några snabba frågor får vi en bild av vad du söker och våra experter kan rekommendera dig en produkt baserat på dina svar. Vi rekommenderar även att läsa vår guide som förklarar vad du bör tänka på vid köp av en uppblåsbar kanot eller luftkajak.

1
×
×

Kundvagn