Varukorg

    

info@luftkanot.se

Allmänna villkor

Vilka vi är

LUFTKANOT.se är en e-handelsbutik för uppblåsbara kajaker och SUP-brädor och drivs av Strandkant Outdoor AB med organisationsnummer 559339-0379 och är godkända för FA-skatt samt registrerade för moms.

Rättigheter

Rättigheter till texter och bilder på hemsidan tillhör Strandkant Outdoor AB eller leverantörer eller partners och får inte användas utan tillstånd.

Öppet köp, ångerrätt och returer

Vi har öppet köp på alla våra produkter i 30 dagar. Detta delas upp i 14 dagars ångerrätt, samt ytterligare 16 dagar med förlängt öppet köp. Under de första 14 dagarnas ångerrätt – från det att du mottagit din vara – har du som konsument rätt att returnera din vara enligt de villkor som finns i Distansavtalslagen.

Vid retur ska varan vara oanvänd, utan skador och i originalförpackning. Det är ej tillåtet att blåsa upp kajaken, då anses varan vara använd. Vi uppmanar till försiktighet vid hantering av vara som eventuellt ska returneras och även dess förpackning eftersom den kan ha en påverkan på produktens
värde. När du returnerar en vara till oss så är det du som kund som ansvarar för godset. Det är mycket viktigt att du packar upp och ner varan noga så att inte varan eller originalförpackningen skadas. Använd aldrig transport och förvaringssäckar som yttre emballage för då skadas de. Vid skadad originalförpackning (som uppkommit av orimlig hantering, skada som uppkom vid öppning av förpackning är självklart godtagbart) kommer vi att begära en värdeminskningsersättning av dig som kund. Återbetalning sker när varan mottagits i godtagbart skick. Kostnaden för returen betalas av köparen och returen ska innehålla spårningsnummer. Innan varan skickas i retur ska detta meddelas till info@luftkanot.se.

Byten

Om du vill byta en eller flera varor skickar du tillbaka det du inte vill behålla enligt ovan under ”Returer & Öppet köp” och lägger en ny order på det du vill ha.

Betalning

Betalning sker via en betallösning som tillhandahålls av Klarna.

Frakt och leveranstider

Det är fraktfritt när du handlar hos oss. Leveranstiden är normalt 3 – 8 arbetsdagar. 

Priser

Priserna som står på hemsidan är inkl moms (25%) och priset som står i kundvagnen är det totala priset inkl moms, avgifter mm. Produktbilderna på hemsidan kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, felpriser, fel i kampanjkoder, prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar. Vid eventuella felaktigheter förbehåller sig Strandkant Outdoor AB rätten att korrigera detta i efterhand.

Ej utlösta varor

Ej utlösta varor kommer att debiteras med hela fraktkostnaden (tur och retur). Denna kostnad beror på var varan skickas från.

Garanti & reklamation

Våra produkter från SeaEagle har tre års garanti på för privatpersoner och 6 månader för kommersiell användning. Våra produkter från Gumotex har två års garanti. Garantin gäller för eventuella fabrikationsfel.

Vid reklamation: skicka ett mail till info@luftkanot.se och beskriv problemet och bifoga: bilder, kvitto på köpet, namn, telefonnummer, ordernummer och adress. Ange ”Reklamation” i ämnesraden.

Transportskador

Vid transportskador ska en anmälan genast göras hos utlämningsstället. Meddela oss om detta så fort som möjligt på info@luftkanot.se.

Personuppgifter

Strandkant Outdoor AB använder personuppgifter för att ta emot, hantera och slutföra kundens din order samt för marknadsföring. All vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. För mer information, vänligen se vår integritetspolicy.

Tvister & lagar

Svensk rätt skall tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Tvist om köp enligt dessa avtalsvillkor skall exklusivt prövas av svensk allmän domstol.

Force Majeure

Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i detta avtal om detta beror på ändrad lagstiftning, myndighets åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

Övrigt

Vi reserverar oss rätten att när som helst ändra hemsidans innehåll. 

Fri frakt

Inom Sverige

30 dagars öppet köp

På allt

Hög kvalité och garanti

Kvalitetsprodukter med garanti

Säker betalning

Betala med Klarna