Vilka vi är

Vi är Luftkanot.se, en e-handelsbutik för uppblåsbara kajaker och SUP-brädor. Vi har organisationsnummer 9509104197 och är godkända för FA-skatt samt registrerade för moms.

Returer & Öppet köp 

Vi har öppet köp på alla våra produkter i 30 dagar. Kostnaden för returen betalas av köparen och ska innehålla spårningsnummer. Innan retur ska vi meddelas om detta på [email protected] Vid retur ska varan vara oanvänd, utan skador och i originalförpackning. Först när vi mottagit varan i detta skick för vi över pengarna till kunden.

Betalning via Klarna Checkout. – Betala direkt eller senare.

Betalning hanteras genom Klarna Checkout, som erbjuds i samarbete med Klarna AB. Klarna Checkout skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp, sedan väljer du hur du vill betala. Du kan välja på Klarna faktura, Klarna konto, delbetalning, att betala direkt med kort eller med banköverföring.

Klarna Checkout: Genom att använda Klarna Checkout godkänner du Klarna AB:s (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm), “Klarna”, villkor. För att få använda Klarna Checkout måste du vara minst 15 år.

Identifiering, anpassning och riskbedömning För att säkert kunna identifiera dig och förhindra obehörigt nyttjande eller missbruk av Klarna Checkout samt för att uppfylla kraven enligt god kreditgivningssed behöver Klarna säkerställa din identitet. Klarna inhämtar tilläggsinformation såsom personnummer, namn och adress samt, vid val av kreditalternativ, kreditinformation från olika leverantörer. Klarna behöver även
använda den information som du kan ha lämnat vid tidigare köp, allmänt tillgänglig information på internet samt information om hur du tidigare har uppfyllt våra betalningsvillkor, för att göra en riskbedömning. Klarna Checkout anpassar automatiskt riskbedömningen, och därmed utformningen av tjänsten, för varje gång du använder tjänsten och du behöver inte ange mer information än nödvändigt. I vissa fall visas tidigare angiven och av Klarna godkänd adress till dig så snart du uppgivit din e-postadress och ditt postnummer. Den godkända adressen får endast användas i syfte att förifyllda adressuppgifterna i direkt samband med ett köp. Du kan enkelt undvika att den godkända adressen förifylls genom att välja att tillämpa en PIN-kod. Genom att slutföra köpet bekräftar du din identitet och korrekt leveransadress.
Betalning, avgifter

Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt. 

Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Det kostar inget att använda Klarna Checkout. Eventuella skatter eller avgifter kan dock tillkomma genom valt betalningsalternativ, se närmare de enskilda betalningsvillkoren för det alternativ du väljer. Klarna kan när som helst addera eller ta bort ett eller flera betalningsalternativ av de som erbjuds i Klarna Checkout.

När du slutför ett köp via Klarna Checkout träffar du och Klarna ett avtal där Klarna bl.a. garanterar att du inte behöver betala om du inte får dina varor. Klarna ersätter samtidigt butiken för det du handlat och övertar därmed rätten att få betalt. Oavsett vilket betalsätt du väljer så går din betalning därmed till att reglera den fordran Klarna har. Du kan läsa de fullständiga villkoren för Klarna Checkout här

– Betalning med kreditkort. – snabbt, säkert och utan avgift. 
Du kan välja att betala med kreditkort direkt vid beställning och det kostar ingenting extra. Pengarna reserveras när ordern läggs men dras först när ordern är packad så att du inte ska behöva betala om något inte stämmer med din order. Du fyller i kortnummer, giltighetstid och säkerhetskoden som finns på kortets baksida. 

Vid ev. återbetalning kan det ta 3-5 dagar innan pengarna kommer tillbaka till ditt konto om vi ska släppa på en reservation, för att något inte stämde med din order eller du valt att avstå köp.

Säker korthantering – Vi samarbete med DIBS för att genomföra kortbetalningar. Du följer bara instruktionerna för att betala med kort och sedan skickas all information krypterat, vilket innebär att utomstående inte kan läsa informationen, mellan Dibs och banken. DIBS uppfyller alla krav som ställs på säker hantering (PCI-DSS). Se mer på www.dibs.se.

Frakt och leveranstider

Det är fraktfritt när du handlar hos oss. Leveranstiden är normalt 4 – 8 arbetsdagar. 

Priser

Priserna som står på hemsidan är inkl moms (25%) och priset som står i kundvagnen är det totala priset inkl moms, avgifter mm. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Ej utlösta varor

Ej utlösta varor kommer att debiteras med hela fraktkostnaden (tur och retur). Denna kostnad beror på var varan skickas från.

Garanti

Våra produkter från Sea Eagle har garanti på 3 år för privatpersoner och 6 månader för kommersiell användning. Våra produkter från Gumotex har 2 års garanti. Garantin gäller för eventuella fabrikationsfel. 

Transportskador

Vid transportskador ska en anmälan genast göras hos utlämningsstället. Meddela oss om detta så fort som möjligt på [email protected]

Personuppgifter

Vi använder personuppgifter för att slutföra kundens order samt för marknadsföring. För mer information, vänligen se vår integritetspolicy.

Övrigt

Vi reserverar oss rätten att när som helst ändra hemsidans innehåll.