Vilka vi är

Vi är Luftkanot.se, en e-handelsbutik för uppblåsbara kajaker och SUP-brädor. Vi har organisationsnummer 9509104197 och är godkända för FA-skatt samt registrerade för moms.

Returer & Öppet köp 

Vi har öppet köp på alla våra produkter i 30 dagar. Kostnaden för returen betalas av köparen och ska innehålla spårningsnummer. Innan retur ska vi meddelas om detta på [email protected] Vid retur ska varan vara oanvänd, utan skador och i originalförpackning. Först när vi mottagit varan i detta skick för vi över pengarna till kunden.

Betalning

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här.

Vi erbjuder även faktura och delbetalning i samarbete med Payson. Samtliga fakturor har en förfallotid på 14 dagar. 

Frakt och leveranstider

Det är fraktfritt när du handlar hos oss. Leveranstiden är normalt 4 – 8 arbetsdagar. 

Priser

Priserna som står på hemsidan är inkl moms (25%) och priset som står i kundvagnen är det totala priset inkl moms, avgifter mm. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Ej utlösta varor

Ej utlösta varor kommer att debiteras med hela fraktkostnaden (tur och retur). Denna kostnad beror på var varan skickas från.

Garanti

Våra produkter från Sea Eagle har garanti på 3 år för privatpersoner och 6 månader för kommersiell användning. Våra produkter från Gumotex har 2 års garanti. Garantin gäller för eventuella fabrikationsfel. 

Transportskador

Vid transportskador ska en anmälan genast göras hos utlämningsstället. Meddela oss om detta så fort som möjligt på [email protected]

Personuppgifter

Vi använder personuppgifter för att slutföra kundens order samt för marknadsföring. För mer information, vänligen se vår integritetspolicy.

Övrigt

Vi reserverar oss rätten att när som helst ändra hemsidans innehåll. 

0
×
×

Kundvagn

Varukorg