Varukorg

    

info@luftkanot.se

Välkommen till LUFTKANOT.se

Vi vill sänka tröskeln för dig som vill ta steget från inneliv till friluftsliv. Med LUFTKANOT.se vill vi stötta dig att komma ut till naturen och vattnet oftare och enklare.

Vi som driver LUFTKANOT.se heter Jonas & Dan. När vi träffades första gången var vi 13 år och direkt hittade vi på att hela klassen skulle ut och paddla tillsammans. På mötet som vi ordnade med föräldrarna blev det helt tyst. Sedan räckte Jonas pappa Åke upp handen och sa: “Om ungarna vill paddla så är det klart att de ska få paddla. Jag ställer upp.” Det blev en tripp längs Rönne Å i kanadensare. Och för det är vi Åke evigt tacksamma, för det har blivit många paddelturer därefter.

Sedan 2012 driver vi sidan Kajak&Äventyr där vi guidar till paddling och friluftsliv och under 2021 tog vi över LUFTKANOT.se med visionen om att kunna hjälpa ännu fler att komma ut i naturen, och vi är stolta över att kunna erbjuda världsledande märken av fantastiska uppblåsbara kajaker och kanoter, som jämfört med stela kajaker tar mindre plats att förvara, är enklare att transportera och sjösätta och på så vi kan ge fler fina stunder i naturen. Vi säljer också några av marknadens bästa uppblåsbara kajaker och SUP för fiske.

Vi önskar dig varmt välkommen till LUFTKANOT.se! Vid frågor och funderingar ser vi fram emot att höra från dig genom vårt kontaktformulär och vår hjälpguide för hur du väljer uppblåsbar kajak & kanot.

Strandkant Outdoor AB

Organisationsnummer: 559339-0379
VAT: SE559339037901

Kontaktuppgifter
Mail: info@luftkanot.se
Tel: +46 704443156
Adress: Lingatan 4, 23438 Lomma, Sweden

Fri frakt

Inom Sverige

30 dagars öppet köp

På allt

Hög kvalité och garanti

Kvalitetsprodukter med garanti

Säker betalning

Betala med Klarna