Välkommen till Luftkanot

Luftkanot, uppblåsbar kajak, uppblåsbar kanot, luftkajak

Luftkanot föddes hösten 2018 ur en stor passion för långa dagar ute på vattnet. Vi vet att det finns något väldigt speciellt med att vara ute på vattnet och vara ett med naturen, vare sig det är i en kajak, kanot eller på en SUP bräda.

Vår Vision

Målet var att att göra det möjligt för fler människor att upptäcka kajak och SUP paddling i våra fantastiska svenska vatten. Vi strävar efter att göra upplevelsen av att paddla så bra som möjligt för våra kunder genom att endast erbjuda märken som vi vet håller högsta möjliga kvalitet. Det spelar ingen roll om du är ute efter en uppblåsbar kajak, uppblåsbar kanot eller en uppblåsbar SUP bräda, vi har det du letar efter.

Varför uppblåsbart?

Om du någon gång haft en hård kajak eller SUP-bräda så är du säkerligen medveten om problemen som uppstår vid transport och förvaring. På grund av storleken är det tidskrävande och problematiskt att bara komma ner till vattnet och börja paddla. 

Genom att välja uppblåsbart försvinner dessa problem och transport och förvaring blir problemfritt och inte längre något som stjäl värdefull tid och energi från din favoritaktivitet. Därför säljer vi endast uppblåsbart på Luftkanot.

Vi önskar dig varmt välkommen till Luftkanot.se! Vid frågor och funderingar ser vi fram emot att höra från dig genom vårt kontaktformulär, hjälpguide för hur man väljer uppblåsbar kajak/kanot eller genom att slå oss en signal på 070 151 70 42.

/Teamet på Luftkanot