Varukorg

    

info@luftkanot.se

Vad våra nöjda kunder säger

"Trevligt bemötande och framförallt snabba svar på mejl vid frågor. Jag är mycket nöjd!"
Anna F (Sea Eagle 330 Deluxe)
5/5
"Nu har jag hämtat min andra kanot, väldigt nöjd, snabb leverans och framförallt ett trevligt bemötande."
Liza P (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
"Jag har nu hämtat ut kajaken och jag är så nöjd. Lätt att montera upp o bra instruktionsfilmer på youtube. Har idag varit ute längst uppe i Bottenviken och vi har testat bägge. Det var fantastiskt. Kajakerna över förväntan. Möjligen att pedalerna är svåra att montera innan man blåser upp kom vi på. Dock svåra att plocka av och på. För att vara en uppblåsbar kajak är den mycket bra. Stabil och lättpaddlad."
Karin E (Sea Eagle 393 Razorlite Pro)
5/5
"Det gick ju väldigt snabbt och smidigt. Tyvärr har vi ju så otroligt mycket snö här uppe så det dröjer nog ett tag innan jag kan blåsa upp den och testa. Men det jag har sett och känt på den så verkar det vara bra kvalitet och stadigt material. Tack ännu en gång för jättebra service."
Anna D (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
"Har hunnit testa och fungerar mycket bra. Det som överraskade mig dock mest med denna SUP var hur hård den var när uppblåst, dom vänner som sett den tror inte den är uppblåst när de känner på den. Pumpen hade kunnat vara lite bättre."
Thorir (Zray X2 10'10)
4.5/5
"Vi är nöjda och den överensstämmer med de förväntningar vi hade. Möjligen så krävs det en lite annan teknik än när man paddlar en vanlig kanot men det går bättre för varje gång vi är ute på sjön. Det enda minus vi känner är storleken på säcken, den borde var lite bredare. Lite svårt att få in allt i den plus att det hade varit bra med dubbla remmar plus midjerem då vi ofta har långt att gå för att komma ner till vatten."
Bibbi (Sea Eagle 330 Deluxe)
4/5
"Har nu kört kajaken första gångerna och det var kul. Funkar riktigt bra. Förvånansvärt stabil även i gropig sjö. Handlandet ger jag en 5:a."
Staffan (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
"Leveransen fungerade jättebra och kanoten är jag nöjd med"
Johan (Sea Eagle 393 Razorlite Pro)
5/5
Fri frakt

Inom Sverige

30 dagars öppet köp

På allt

Hög kvalité och garanti

Kvalitetsprodukter med garanti

Säker betalning

Betala med Klarna