Vad våra nöjda kunder säger

"Trevligt bemötande och framförallt snabba svar på mejl vid frågor. Jag är mycket nöjd!"
John Doe
Anna F (Sea Eagle 330 Deluxe)
5/5
"Nu har jag hämtat min andra kanot, väldigt nöjd, snabb leverans och framförallt ett trevligt bemötande."
John Doe
Liza P (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
Jag har nu hämtat ut kajaken och jag är så nöjd. Lätt att montera upp o bra instruktionsfilmer på youtube. Har idag varit ute längst uppe i Bottenviken och vi har testat bägge. Det var fantastiskt. Kajakerna över förväntan. Möjligen att pedalerna är svåra att montera innan man blåser upp kom vi på. Dock svåra att plocka av och på. För att vara en uppblåsbar kajak är den mycket bra. Stabil och lättpaddlad.
John Doe
Karin E (Sea Eagle 393 Razorlite Pro)
5/5
"Det gick ju väldigt snabbt och smidigt. Tyvärr har vi ju så otroligt mycket snö här uppe så det dröjer nog ett tag innan jag kan blåsa upp den och testa. Men det jag har sett och känt på den så verkar det vara bra kvalitet och stadigt material. Tack ännu en gång för jättebra service."
John Doe
Anna D (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
"Har hunnit testa och fungerar mycket bra. Det som överraskade mig dock mest med denna SUP var hur hård den var när uppblåst, dom vänner som sett den tror inte den är uppblåst när de känner på den. Pumpen hade kunnat vara lite bättre."
John Doe
Thorir (Zray X2 10'10)
4.5/5
"Vi är nöjda och den överensstämmer med de förväntningar vi hade. Möjligen så krävs det en lite annan teknik än när man paddlar en vanlig kanot men det går bättre för varje gång vi är ute på sjön. Det enda minus vi känner är storleken på säcken, den borde var lite bredare. Lite svårt att få in allt i den plus att det hade varit bra med dubbla remmar plus midjerem då vi ofta har långt att gå för att komma ner till vatten."
John Doe
Bibbi (Sea Eagle 330 Deluxe)
4/5
"Har nu kört kajaken första gångerna och det var kul. Funkar riktigt bra. Förvånansvärt stabil även i gropig sjö. Handlandet ger jag en 5:a."
John Doe
Staffan (Sea Eagle 370 Pro)
5/5
"Leveransen fungerade jättebra och kanoten är jag nöjd med"
John Doe
Johan (Sea Eagle 393 Razorlite Pro)
5/5