Aqua Marina U-DELUXE 250 Gummibåt

6995 kr

Aqua Marina, känt för sina högkvalitativa produkter, erbjuder U-Deluxe-serien som representerar deras mest exklusiva gummibåtar med över 20 års erfarenhet av tillverkning. Dessa Deluxe-båtar utmärker sig med svetsade sömmar, drop-stitch-teknologi med DWF air deck, vilket kombinerar lätthet med pålitlighet. U-DELUX-båtarna är lätta att transportera och använda, perfekta för olika vattenaktiviteter, med extra komfort från det uppblåsbara skrovet och möjligheten att välja mellan paddling eller montering av en motor på akterspegeln.

Åror, pump och väska ingår.

Tillval Elektrisk Pump

Extra tillbehör elektrisk pump

Aqua Lusio Elektrisk pump 990 kr
Product price:6995 kr
Total options:
Order total:

Fri frakt inom Sverige

 • 30 dagars öppet köp (ej beställningsvaror)
 • Tryggt köp med Klarna
Säker betalning

Aqua Marina U-Deluxe 250 är en toppmodern, exklusiv, uppblåsbar gummibåt som utmärker sig genom sin kompakta design och höga prestanda. Den är konstruerad med Aqua Marinas patenterade DWF-luftdäcksteknologi, vilket ger båten både lägre vikt vikt och hållbarhet. Denna teknologi gör U-Deluxe till en avancerad båt i konstruktion och produktion.

Modellen kommer i tre olika storlekar, där U-Deluxe 250 har en längd på 2,5 meter, och är ett optimalt alternativ som gummijolle för segel- eller motorbåtar eller som en bärbar äventyrsbåt för snabba vattenupplevelser. De överdimensionerade tubkamrarna ger inte bara extra stabilitet utan också en ökad kapacitet för lastning av utrustning och bagage.

Några utmärkande egenskaper inkluderar Aqua Marinas egna tillverkningsteknologier, såsom High Frequency Welding och Drop Stitch Light Technology, vilka garanterar en extremt lätt men samtidigt styv konstruktion. Detta gör att båten inte bara är enkel att transportera och förvara – den är också robust nog för att möta kraven för många olika vattenmiljöer.

Med sitt fokus på högkvalitativ konstruktion och mångsidighet är Aqua Marina U-Deluxe en favorit bland uppblåsbara båtar för olika vattenaktiviteter.

Varför köpa Aqua Marina U-DELUXE Gummibåt / Jolle?

 • Premiumvarumärke: Aqua Marina är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter och U-Deluxe 250 ingår i deras mest påkostade serie av uppblåsbara båtar.
 • Lång erfarenhet: Med över 20 års erfarenhet av gummibåtstillverkning garanterar Aqua Marina expertis och pålitlig kvalitet i U-Deluxe serien.
 • Avancerad konstruktion: U-Deluxe är konstruerad med svetsade sömmar, drop-stitch-teknologi och DWF air deck, vilket ger en pålitlig och robust konstruktion med låg vikt.
 • Lätt och portabel: Denna uppblåsbara båt är extremt lätt att transportera och använda, vilket gör den perfekt för olika vattenaktiviteter.
 • Komfort och styvhet: Det uppblåsbara skrovet i kombination med durken i drop-stitch ger båten extra komfort och ökad styvhet, vilket förbättrar dess prestanda.
 • Mångsidig användning: U-Deluxe är idealisk som tenderbåt, för fiske eller för att bara njuta av fina dagar på sjön.
 • Valmöjlighet med motor: Båten kan både drivas med åror och motor på akterspegeln vilket ger flexibilitet och anpassningsbarhet för olika äventyr på vattnet.

Vad som följer med

Förutom båten ingår även:

 • 2 x åror
 • 1 x säte
 • 1 x väska för enkel transport och förvaring
 • 1 x pump Liquid air v1
 • 1 x reparationskit
 • 1 x manual

Teknisk specifikation

Vikt:25 kg
Kapacitet3 personer eller 280 kg
Längd / Bredd250 cm / 140 cm
Mått ej uppblåst90 cm x 65 cm x 25 cm
Luftkammare3 +1 st
Max motor5 hk / 3,7 kw
Höjd akterspegel
38,1 cm (kort motorrigg)
GolvHögtrycks drop-stitch
Lufttryck golv ; tub (Bar / PSI)1,0 bar / 14 psi ; 0,25 bar / 3,6 psi

Vi erbjuder ETT ÅRS GARANTI på båtar från AQUA MARINA.

Ytterligare information

Antal personer

Tre personer

Varumärke

Aqua Marina