Sea Eagle Pack Fish 7 Pro

kr6,999.00

Sea Eagle PackFish7™ är en unik, otroligt lätt, hållbar och prisvärd uppblåsbar fiskekajak för en person. Den kan användas på två olika sätt: sittandes på den bekväma höga sittplatsen eller ståendes på den avtagbara och stabila golvskivan. På grund av sin låga vikt (14,5 kg med golvskiva, åror och säte) kan den enkelt bäras i tillhörande förvaringsväska till de mest avlägsna vatten där fisk håller till. Väl vid vattnet görs den startklar på under 5 minuter.

Denna fiskebåt kommer med allt som du behöver inkl åror, fotpump, förvaringsväska, sittplats, reparationskit och två fickor för fisketillbehör med mugghållare. Den har 3 års garanti och är NMMA certifierad,vilket innebär att den följer Amerikanska båt- och yacht rådets krav på kvalitet.

Slut i lager

Beskrivning

Vad folk säger om Sea Eagle Pack Fish 7 Pro

“Packfish 7 är en fantastisk fiskebåt! Den är väldigt portabel, kompakt och enkel att packa upp var som helst! Jag har burit min Packfish 7 och utrustning över 3 km till en gömd sjö och jag har använt den i havet! Den fungerar otroligt bra på alla typer av vatten!”

“Jag har haft så roligt med min Packfish 4! Jag är så glad att den har den hårda golvskivan! Inga problem att stå upp och göra det perfekta kastet! So tyst och smidig att jag till slut lyckades fånga den stora abborren i familjens damm! Ser fram emot att fånga honom igen nästa vår! Tack för en rejäl produkt som mina barnbarn kommer att kunna använda så att de kan fortsätta traditionen att fånga och släppa den stora abborren i familjens damm! Det ger mig en idé! Från och med nu ska vi kalla honom herr Pack Fish! Tack för att ni hjälpt mig att starta en familjetradition!” 

Du kan läsa många fler recensioner från verifierade ägare här

Teknisk info

Vikt (kg): 10 (13 med golvskiva)


Längd (cm): 213


Bredd (cm): 99


Invändiga dimensioner (cm): 140 x 33


Maxvikt (kg): 136


Dimensioner utan luft (cm): 13 x 51 x 51


Kammare: 2 st


Tid att pumpas upp (min): Under 5


Material: 30 mil Polykrylar, 840 Denier Nylon, 1000 Denier PVC coated Polyester


Lufttryck (psi): 1,1

Standardutrustning och egenskaper

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sea Eagle Pack Fish 7 Pro”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *