Sea Eagle SE 330

6750 kr6900 kr

Vår populära Sea Eagle kajak, SE 330 Deluxe är den mest köpta uppblåsbara kajaken i USA, och det av god anledning. Med sina 12 kg är kajaken en dröm att transportera och förvara. Den får plats i den allra minsta bagageluckan utan problem. Väl vid vattnet pumpas den upp på under 6 minuter och är redo att användas.

Alla tillbehör som behövs för att komma igång direkt följer med. Detta inkluderar paddel, pump, väska och säten. Detta gör SE 330 Deluxe till en klar vinnare i jämförelse med andra alternativ i denna prisklass där du utöver kajaken behöver köpa alla tillbehör separat.

Kajaken har 3 års garanti och är NMMA certifierad, vilket innebär att den följer Amerikanska båt-och yacht rådets krav på kvalitet.

 

Fri frakt inom Sverige

  • 30 dagars öppet köp
  • Tryggt köp med Klarna
Säker betalning

Vad folk säger om kajaken

”Jag älskar min Sea Eagle kajak. Den är enkel att ta med sig, det går väldigt fort att ta den från garaget ner till vattnet. Jag är över 70 och klarar enkelt av kajaken. Pumpas på ett par minuter.” ”Bara 3 ord, KUL. KUL, KUL. Tack för allt roligt jag haft med min Sea Eagle 330. 🙂 :)” ”Efter att ha ägt kajaken i två år kan jag utan tvekan säga att jag skulle köpt den igen! Den är enkel att förvara, enkel att göras redo och användas, och den är väldigt hållbar. Den kommer med mig nästan överallt då den är så kompakt. Väldigt nöjd.” Många fler recensioner från verifierade ägare av kajaken hittas här. Kort och gott är detta en fantastisk kajak för att ha roligt ute i vattnet som dessutom är otroligt prisvärd.

Kajaken klarar att paddlas av 2 personer med en maxvikt på 227 kg. På grund av dess låga vikt går den även utmärkt att bäras och paddlas av en enda person.

Kajakens utrymme passar bäst för en vuxen och ett barn eller två mindre vuxna.

Varför köpa Sea Eagle SE 330 Deluxe?

  • 3 års garanti
  • Väger endast 12 kg
  • Pumpas enkelt upp på 6 minuter
  • NMMA certifierat
  • Alla tillbehör som behövs ingår
  • Högkvalitativt material som är resistent för saltvatten och sol
  • 2 skäddar för fart och manövrerbarhet
  • Tryckmätare

Kajaken ur olika vinklar

Vad som följer med

2 x 8’AB30 paddlar med skaft tillverkat i aluminium och blad av fibrolon. De är asymmetriska vilket ökar effektiviteten av paddeltagen och minskar vattenplask. Paddlarna är 7’10 (216 cm) långa och kan delas i 4 delar för smidig transport. 2 x SEC säten som är bekväma och har extra vaddering i ryggen för extra support och bekvämlighet under långa turer. 1 x fotpump tillverkad i hållbar ABS plast som enkelt packas ner i tillhörande förvaringsväska. Fungerar även med flera andra Sea Eagle kajaker. 1 x förvaringsväska + reparationskit. Förvaringsväskan är tillverkad av hållbar 440 denier nylon och kommer med praktiskt axelrem.

Tekniska specifikationer

Vikt: 12 kg
Kapacitet 2 personer eller 227 kg
Längd: 340 cm
Bredd: 86 cm
Dimensioner på insidan: 290 cm x 38 cm
Dimensioner när inte pumpad: 61 cm x 41 cm x 18 cm
Uppblåsningstid: 6 minuter
Luftventiler: 5 Delux envägsventiler
Material: 33 mil PolyKrylar (K80 PVC)
Tubdiameter: 25,4 cm
Sömmar: HF (högfrekvens) svetsade
Golv: Uppblåsbar I-beam konstruktion
Fors klassificering: Klass III
Lufttryck: 1,1 psi
Med denna Sea Eagle kajak, SE 330 Deluxe är det svårt att hamna fel. Om du tänkt använda kajaken främst för två personer och behöver lite extra plats för utrustning med mera är ett annat bra alternativ vår lite rymligare SE 370.

Mer information

Modell

Deluxe, Pro

Antal personer

En person, Två personer

Varumärke

Sea Eagle

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Sea Eagle SE 330”

Din e-postadress kommer inte publiceras.