Sea Eagle SE 370

6995 kr

(3 kundrecensioner)

Sea Eagle SE 370 Pro är den perfekta uppblåsbara kajaken för härliga dagar ute på sjön, ån eller havet för två personer med gott om plats för mat, utrustning och allt som kan tänkas behövas för en lång dag ute på vattnet. Kajaken är kompakt, lätt och är perfekt att ta med i bilen, på tåget eller varför inte på campingsemestern. Väl vid vattnet pumpas kajaken enkelt upp på mindre än 8 minuter.

En stor fördel är att allt som behövs för att komma ut på vattnet direkt ingår. Detta inkluderar 2 st fyrdelade paddlar, pump, reperationskit, väska och säten. Olikt många andra uppblåsbara kajaker på marknaden behöver du alltså inte köpa dessa tillbehör separat.

Kajaken har 3 års garanti och är NMMA certifierad, vilket innebär att den följer Amerikanska båt- och yacht rådets krav på kvalitet.

Extra sits
Sea Eagle Sits
Sea Eagle Kajaksits (vit) 1195 kr
Product price:6995 kr
Total options:
Order total:

Fri frakt inom Sverige

 • 30 dagars öppet köp
 • Tryggt köp med Klarna
Säker betalning

Vad folk säger om kajaken

”With a friend or solo, there’s a lot we love about this complete paddling package from Sea Eagle.” Outdoor GEARLAB, Augusti 2022

”Detta är en fantastisk kajak som enkelt pumpas upp och har plats för två personer och utrustning. Den paddlas utmärkt på vattnet, även på blåsiga dagar. Kajaken ser bra ut och jag rekommenderar verkligen den, du kommer inte ångra dig.”

”Vi älskar den. Vi har till och med köpt flytvästar för våra hundar. Våra barn och barnbarn tycker också om att vara ute på vattnet.”

”Fick äntligen chansen att ta ut min Sea Eagle på vattnet och jag är väldigt imponerad. Mycket stabil och bekväm vilket var en stor fördel för mig då jag inte har så stor erfarenhet av kanot eller kajakpaddling. Jag är nöjd med mitt köp.”

Du kan läsa många fler recensioner från verifierade ägare av kajaken här.

Kajaken passar utrymmesmässigt bäst för två personer och utrustning med en maxvikt på 295 kg. Den går även att paddlas av tre personer eller en enda person.

Varför köpa Sea Eagle SE 370 Pro?

 • 3 års garanti
 • Väger endast 15 kg
 • Pumpas enkelt upp på 8 minuter
 • NMMA certifierad
 • Alla tillbehör som behövs ingår
 • 2 x Deluxe säten för bekväm paddling
 • 2 skäddar för fart och manövrerbarhet
 • Tryckmätare

Kajaken ur olika vinklarVad som följer med

2 x 8′ AB30 paddlar med skaft tillverkat i aluminium och blad av fibrolon. De är asymmetriska vilket ökar effektiviteten av paddeltagen och minskar vattenplask. Paddlarna är 7’10 (216 cm) långa och kan delas i 4 delar för smidig transport.

2 x Deluxe-säten med utmärkt ryggsupport för långa dagar ute på vattnet. Sätena har även en ficka på baksidan för småsaker. (ingår i Pro-paketet)

1 x fotpump tillverkad i hållbar ABS plast som enkelt packas ner i tillhörande förvaringsväska. Fungerar även med flera andra Sea Eagle kajaker.

1 x förvaringsväska + reparationskit.  Förvaringsväskan är tillverkad i hållbar 440 Denier Nylon och kommer med praktisk axelrem.

Tekniska specifikationer

Vikt:15 kg
Kapacitet3 personer eller 295 kg
Längd:381 cm
Bredd:86 cm
Dimensioner på insidan:325 cm x 38 cm
Dimensioner när inte pumpad:79 cm x 48 cm x 20 cm
Uppblåsningstid:8 minuter
Luftventiler:5 Delux envägsventiler
Material:38 mil PolyKrylar (K80 PVC)
Tubdiameter:25,4 cm
Sömmar:HF (högfrekvens) svetsade
Golv:Uppblåsbar I-beam konstruktion
Fors klassificering:Klass III
Lufttryck:1,1 psi

Ytterligare information

Välj paket

Deluxe, Pro, Quiksail Pro

Antal personer

Två personer

Varumärke

Sea Eagle

3 recensioner av Sea Eagle SE 370

 1. Johan

  Det är en fantastisk kajak! Den lastar bra och är man bara lite händig går det även utmärkt att hänga på en elmotor som extra hjälp till paddlandet.

 2. Anna

  Första paddlingen med hund i min nya kajak. Jag är verkligen positivt överraskad över hur bra kajaken är. Riktigt stadig när hunden hoppade i och det tog verkligen inte mer än 15 min att pumpa upp den.

 3. Staffan

  Har nu kört kajaken första gångerna och det var kul. Funkar riktigt bra. Förvånansvärt stabil även i gropig sjö.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *